Black Friday continua la Vivalia Complex! Apartamentele au un discount de pana la 2.700 euro!

Black Friday continua la Vivalia Complex! Apartamentele au un discount de pana la 2.700 euro!
© foto: Vivalia
ADVERTORIAL. În premieră, anul acesta, ofertele de Black Friday se regăsesc și în rândul dezvoltatorilor imobiliari. Mai exact, la Vivalia Complex apartamentele sunt reduse cu până la 2.700 euro. Oferta este valabilă până în 29 noiembrie, așadar, dacă ești în căutarea unui apartament în cea mai bună zonă dedicată investițiilor imobiliare din Timișoara, acum e momentul tău.

Vivalia Complex, apartamente din noua generație, ideale pentru investiții.

Dacă te întrebi care sunt avantajele Vivalia Complex, acestea sunt nenumărate însă principalul avantaj îl reprezintă rata de amortizare a investiției. Ținând cont de atractivitatea uriașă a zonei în rândul studenților, rata de închiriere a apartamentelor este de 100%. Diferența o face faptul că vorbim de apartamente noi, moderne, bine construite, dotate cu tehnologia SMART astfel că și valoarea chiriei va fi pe măsură. Specialiștii vorbesc de sume lunare de minim 500-700 euro pentru un apartament cu două camere.

poze-inserate-in-articol-1

Grăbește-te, ultimele apartamente disponibile la Vivalia Complex.

Reprezentanții dezvoltatorului spun că acest proiect este unul dintre cele mai apreciate și bine vândute ansambluri rezidențiale din Timișoara. În prezent, mai sunt disponibile doar câteva apartamente cu 1, 2 și 3 camere însă suficiente să îl alegi pe cel preferat, dacă te grăbești și profiți și tu de oferta de Black Friday.

poze-inserate-in-articol-2

Localizare: Vivalia Complex, Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 63

Află mai multe detalii pe www.vivalia.ro și rezervă-ți un apartament chiar azi!

poze-inserate-in-articol-3

(925168)