Black Friday a inceput! CIT Grup aduce reduceri si de 50 la suta (P)

Reactualizat la:
Black Friday a inceput! CIT Grup aduce reduceri si de 50 la suta (P)
CIT Grup – cel mai mare magazin IT din România – pregăteşte un Black Friday de neuitat, cu tombole, oferte speciale şi preţuri reduse chiar şi cu 50 la sută!

După ce anul trecut, de Black Friday 2012, CIT Grup a înregistrat vânzări considerabile, atingând o valoare de 80% din totalul vânzărilor aferente unei luni, totul doar într-o singură zi, şi anul acesta cel mai mare magazin IT din România pune la dispoziţia clienţilor reduceri consistente la toate produsele. De la calculatoare, monitoare, laptopuri, servere, tablete, sisteme POS, workstations, UPS, până la componete IT, accesorii şi reţelistică, toate vor beneficia în acest an de discounturi cuprinse între 20% şi 50%.

“Dacă te-ai întrebat de ce Black Friday 2013 cu CIT Grup, răspunsul este simplu şi la obiect: pentru că suntem singura companie care oferă reducere la toate produsele (peste 100.000 de echipamente IT in stoc pregatite pentru Black Friday), totodată pentru că suntem printre puţinii care oferă reduceri reale si la toate produsele. Având categorii diferite de clienţi (distribuitori, afiliaţi, companii – B2B şi, bineînţeles, clienţii finali persoane fizice) realizăm pentru fiecare oferte speciale, instrumente pentru resales benefice şi tombole atractive, toate de Black Friday Refurbished”, au afirmat reprezentanţii CIT Grup.

În acest an, Black Friday la CIT Grup începe din data de 22 noiembrie şi se prelungeşte până pe 2 decembrie. Tot ceea ce trebuie să faci este să comanzi produsele dorite de pe www.citgrup.ro începând cu 22 noiembrie , ora 00.00. Dar să te grăbeşti, pentru că reducerile sunt valabile în limita stocului disponibil.

Sau eşti din Timişoara? Perfect, atunci vino cat mai repede la sediul CIT Grup din Calea Aradului nr. 48 /A (lângă Penny Market) şi îţi alegi personal produsele IT dorite.

Din 22.11.2013 ora 00:00 www.citgrup.ro ! Smart Deals.
Regulament de plasare a anunturilor