Bine ati venit in lumea tehnologiei hibride. Programul Toyota Hybrid Service

Bine ati venit in lumea tehnologiei hibride. Programul Toyota Hybrid Service
ADVERTORIAL. Asigurati-va ca veti beneficia de expertiza specialistilor Toyota pentru sistemul hibrid al autovehiculului dumneavoastra. Apeland la service-ul autorizat Toyota din Timisoara, beneficiati de servicii efectuate la standardele Toyota, de profesionisti instruiti, care cunosc sistemele de inalta tehnologie hibrid in cel mai mic detaliu.

Programul Toyota Hybrid Service: doar reparatorii autorizati Toyota dispun de echipamentele si expertiza necesare pentru efectuarea verificarii sistemului dumneavoastra hibrid. Pentru linistea si bucuria fiecarui drum, lasati efectuarea verificarilor periodice ale sistemului hibrid in seama specialistilor Toyota si bucurati-va de acoperirea extinsa pentru bateria sistemului hibrid pentru inca un an /15.000 km (oricare dintre aceste termene este atins primul).

Programul este disponibil si la Partenerul autorizat Toyota.

Programul Toyota Hybrid Service este compus din doua componente principale: Verificarea Sistemului Hibrid si Acoperirea Extinsa pentru Bateria Hibrid.

Verificarea Sistemului Hibrid

O verificare anuala a sistemului hibrid Toyota este cel mai bun mijloc de a va asigura ca obtineti cele mai bune performante de la sistemul dumneavoastra Hybrid Synergy Drive®. Tehnicienii nostri vor testa intregul sistem hibrid si vor intocmi un raport scris, care va va furniza toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege starea sistemului hibrid al autovehiculului dumneavoastra. Toate detaliile va vor fi explicate, iar daca exista operatiuni necesare mentinerii intacte a performantelor sistemului va vom informa, permitandu-va sa decideti cu privire la masurile urmatoare pe care doriti sa le luati. Este modul ideal de a va asigura ca sistemul dumneavoastra hibrid functioneaza perfect, avertizandu-va despre orice problema si de a va ajuta la mentinerea performantelor optime.

Acoperirea Extinsa pentru Bateria Hibrid

Componentele sistemului hibrid ale autoturismului dumneavoastra beneficiaza de o garantie a producatorului de 5 ani /100.000 km (oricare dintre aceste termene este atins primul) sau 5 ani/160.000 km in cazul garantiei extinse de la Toyota. Prin acest nou program va oferim acum posibilitatea ca atunci cand verificarea sistemului hibrid este realizata cu succes, vehiculul dumneavoastra sa primeasca in mod gratuit si automat o acoperire extinsa asupra bateriei sistemului hibrid pentru inca un an /15.000 km (oricare dintre aceste termene este atins primul). Acest lucru poate fi reinnoit anual, pana la atingerea unei perioade de 10 ani de la achizitionarea autoturismului, oferindu-va mai multi ani de liniste si deplina incredere date de faptul ca stiti ca vehiculul dumneavoastra functioneaza in conditii optime.

Pentru mai multe informatii despre programul Toyota Hybrid Service va rugam sa contactati Toyota Timisoara

Calea Lugojului, nr.88
Tel: 0256.208.042, 0256.221.051
service@timisoara.toyota.ro.