Bill Gates, personaj de poveste

Bill Gates, personaj de poveste
Cunoscut ca un tip jovial, părintele Microsoft a făcut de-a lungul timpului, afirmaţii savuroase. Următorul citat este reprezentativ: Când eram tânăr, credeam că banii şi puterea mă vor face fericit. Aveam dreptate.

Când a fost întrebat cum ar arăta angajatul model, Gates a răspuns că ar trebui să fie în vârstă de 35 de ani şi să aibă 40 de ani experienţă în domeniu.

Tot el a fost cel care a comparat progresul tehnologic dintre Microsoft şi o renumită companie americană de automobile: dacă ar fi ţinut pasul cu tehnologia în acelaşi ritm în care a făcut-o industria calculatoarelor, atunci am conduce maşini care ar fi costat 25 de dolari şi ar fi consumat patru litri de benzina la o mie de mile.

Legenda spune că replica celor vizaţi nu a întârziat să apară. Reprezentanţii companiei au publicat caracteristicile unei maşini care ar fi existat dacă s-ar fi ţinut pasul cu tehnologia aşa cum a făcut-o Microsoft. Printre caracteristici, de reţinut ar fi că sistemul airbag v-ar întreba Sunteţi sigur? înainte de a se activa, şi că va trebui să apăsăm pe butonul Start ca să oprim motorul.

Modul în care şi-a promovat programele, cu ajutorul produselor tip demo, a condus la apariţia bancului de referinţă cu Bill Gates. Cel în care moare şi ajunge în faţa Sfântului Petru. Cunoscându-l, acesta îi acordă privilegiul de a vizita atât Raiul, cât şi Iadul pentru a-şi alege singur unde va dori să-şi petreacă veşnicia. A ales Iadul dar a fost dezamăgit profund când a realizat că ceea ce i se prezentase ca fiind un loc mirific, nu era conform cu realitatea. Explicaţia Sfântului Petru: a fost doar un demo.

Averea fabuloasă pe care o deţine, costituie un adevărat obstacol pentru Fiscul American. Ironia este că nu există un computer care să-i poată calcula impozitul. De aceea e nevoie de un sistem de calcul alcătuit din mai multe computere. Referitor la Bill Gates şi la situaţia sa financiară, se spune că are bani să ofere câte o cină fiecărui om de pe această Planetă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor