Bilete de tabără pentru studenţi

Bilete de tabără pentru studenţi
TIMIŞOARA – Agenţia pentru Sprijinirea Studenţilor a suplimentat în acest an numărul biletelor gratuite din tabere. Costineşti, Pârâul Rece, Călimăneşti, Voineasa, Zărneşti, Sinaia şi Covasna sunt destinaţii de vacanţă accesibile studenţilor şi masteranzilor, între 13-20 iulie şi 24-31 august.

Un bilet îi asigură studentului masă şi cazare în hoteluri de două stele, pensiuni sau căsuţe de piatră. Depunerea cererilor are ca dată limită 19 iunie, urmând ca după rezolvarea eventualelor contestaţii din 21 iunie, rezultatele finale să fie afişate o zi mai târziu, pe 22. La Universitatea de Vest distribuirea celor 180 de bilete se va face prin intermediul O.S.U.T. (etaj II, U.V.T., camera 247), formularul de înscriere putând fi completat şi online la adresa de Internet www.osut.ro.

Universitatea Politehnica pune la bătaie 213 bilete ce pot fi solicitate la sediul celor 8 ligi studenţeşti şi de la secretariatele facultăţilor din Timişoara. Viitorii medici se pot adresa Societăţii Studenţilor Medicinişti, camera 18 din cadrul Facultatăţii de Medicină, unde pot opta pentru unul din cele 57 de bilete, în timp ce pe agronomişti, cele 64 de bilete îi aşteaptă la secretariatele facultăţilor din care fac parte. Potrivit Agenţiei pentru Sprijinirea Studenţilor, pot beneficia de bilete în limita locurilor repartizate, tinerii integralişti, în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură şi performanţele în activitatea de cercetare, dar şi de activitatea depusă în cadru organizat, la diverse manifestări culturale, artistice sau ştiinţifice.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor