Bilanţ pozitiv pentru CS Universitatea

De Dan Lazar
Bilanţ pozitiv pentru CS Universitatea
Ovidiu Şerban, directorul CS Universitatea Arad, a prezentat, joi, bilanţul clubului studenţesc pe anul 2017. „Avem 36 de medaliaţi la concursurile importante din ţară şi străinătate.

La gimnastică aerobică, judo şi atletism avem printre cele mai puternice secţii din ţară, iar la şah am ocupat locul cinci în Superliga feminină şi ne dorim să punem accentul pe copii. Bugetul nostru a fost de 1.135,232 de lei, cu aproximativ 100.000 de lei mai mic decât anul precedent”, a spus prof. Ovidiu Şerban, care a făcut o comparaţie a rezultatelor sportive obţinute în ultimii doi ani, favorabilă net anului în curs.

Secţia de rugby rămâne „cenuşăreasa” clubului, însă „cu un buget de 12.000 lei pe lună rezervat indemnizaţiilor este imposibil să aduci rugbişti de valoare. Încercăm să menţinem acest sport pe linia de plutire pentru timpul în care autorităţile sau oamenii de afaceri îşi vor întoarce faţa spre sport”, spune Şerban.

Printre sportivii de vârf ai CS UAV Arad, în frunte cu Gabriel Bocşer (gimnastică aerobică – sportivul anului 2016 în Arad ratând însă finalul de an din pricina unei accidentări) sau Nicolae Coman („o surpriză plăcută”, după cum a fost caracterizat atletul de către Ovidiu Şerban), se regăseşte şi un nume mai puţin mediatizat, dar cu rezultate foarte bune. Este vorba de atleta Cristina Simion, campioană naţională la cros, şi recent medaliată cu aur la Campionatele Balcanice, în proba de 5.000 m şi cros.

CS Universitatea are 108 sportivi legitimaţi, dintre care 37 sunt studenţi, 12 elevi şi doar cinci sportivi sunt cu dublă legitimare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !