Bilanţ pozitiv la CECCAR Bihor

ORADEA – Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi (CECCAR) Bihor şi-a prezentat ieri bilanţul pe anul 2006. „Anul 2006 este anul cu cele mai mari realizări, atât profesionale cât şi materiale pentru CECCAR Bihor”, a afirmat Leonica Bochiş, directorul filialei.

Din punct de vedere profesional, filiala a organizat 24 de cursuri, dintre care cele mai audiate au fost: Fiscalitate, IFRS, Contabilitate conformă cu standardele UE şi Noutăţi în contabilitate şi fiscalitate aplicabile de la 1 ianuarie 2007. La cursuri au participat peste 1.200 de cursanţi. „În anul acesta s-au înscris în CECCAR Bihor 180 de membri noi, filiala având în prezent aproape 1.600 de membri”, a precizat directorul filialei. CECCAR Bihor a realizat venituri în sumă de 637.000 de lei, veniturile realizate din organizarea de cursuri de pregătire profesională dublându-se. „La capitoul cheltuieli, filiala, până la această dată, a realizat o economie de 10% faţă de cheltuielile directe propuse”, conchide Bochiş.

O realizare deosebită pentru membrii filialei Bihor este achiziţia noului sediu, în Piaţa Independenţei (fosta locaţie a Băncii Dacia Felix), unde filiala îşi propune să amenajeze o sală de cursuri şi o bibliotecă la care să aibă acces toţi membrii. „În prag de aderare, CECCAR Bihor îşi propune să fie alături de membrii ei în vederea acordării întregului sprijin pentru ca aceştia să poată face faţă noii concurenţe intervenite pe piaţa profesiei, prin organizarea de cursuri şi întâlniri lunare de lucru cu teme variate, stabilite de comun acord cu membrii”, a încheiat Leonica Bochiş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor