berg COMPUTERS a implinit 26 ani de proiecte de succes pe piata de software

Reactualizat la:
berg COMPUTERS a implinit 26 ani de proiecte de succes pe piata de software
ADVERTORIAL. berg COMPUTERS companie româno-germană, unul dintre jucătorii relevanți pe piața de software, a împlinit ieri 26 de ani de experiență și succes.

Întreaga echipă a sărbătorit aniversarea atât la sediul companiei, cu mic dejun și gustări dulci, cât și în cadrul unei locații selecte cu degustare de vin, tort tematic, baloane colorate și alte surprize.


Această cifră plină de semnificații este efortul colectiv al tuturor oamenilor care fac parte din povestea berg COMPUTERS. Cei 26 de ani de activitate în domeniul software sunt presărați cu multe realizări pe piața internațională de IT. Experiența companiei se bazează pe tehnologii precum PHP, Java, HTML/CSS, .NET, JavaScript, C#, iOS sau Android pentru a dezvolta software personalizat pentru clienți de renume.

lrg_dsc00108

berg COMPUTERS este una dintre cele mai dinamice firme de IT din vestul țării și a dezvoltat peste 2.700 proiecte de software pentru 760 de clienți din numeroase domenii, precum automoto, producție, logistică, robotică, distribuție, customer service, resurse umane și alte industrii.

Totul pornește de la sediul lor din Timișoara, completat de sediile din Oradea și Lugoj, dotate cu birouri și săli de ședințe moderne, spații de relaxare în aer liber și infrastructură hardware bazată pe tehnologii avansate. berg COMPUTERS este locul unde fiecare programator are posibilitatea de a se dezvolta profesional și de a lucra pe proiecte în cadrul cărora să-și aplice cunoștințele de programare și skill-urile de comunicare în echipă.

Compania româno-germană își motivează angajații, pe lângă pachetele de beneficii atractive, prin posibilitatea de participare la training-uri și conferințe, program de lucru flexibil, salariu motivant și mediu de lucru plăcut, și prin evenimente interne, de la petreceri în grădină, team building-uri și activități tematice, la concursuri de programare.

Dacă vrei să afli mai multe despre serviciile oferite de berg COMPUTERS sau despre oportunitățile de angajare, le poți vizita site-ul berg-computers.com sau pagina de Facebook.

(920591)
Regulament de plasare a anunturilor