Benson Joel si Alex Budimir invita publicul timisorean la Offline Pub pentru Romantic Night

Benson Joel si Alex Budimir invita publicul timisorean la Offline Pub pentru Romantic Night
ADVERTORIAL. Un set acoustic de muzica romantica va incanta publicul in aceasta seara la Offline Pub incepand cu ora 22:00, invitati fiind Benson Joel si Alex Budimir.


Offline Pub, singurul pub de gameri din Timisoara, continua traditia de muzica live in fiecare joi printr-un concert eveniment alaturi de Benson Joel si Alex Budimir. Acoustica: Romantic Night va incanta publicul cu o seara de balade si muzica soul-funk, incepand cu ora 22:00.

Sezonul 2015-2016 este in plina desfasurare la Offline Pub. In fiecare miercuri, timisorenii sunt invitati la singura seara de muzica K-POP din oras. Joia se da startul muzicii live, iar vinerea DJ-ul rezident Laurentiu Marcu ofera publicului o seara de muzica si dans alaturi de cele mai noi hituri ale momentului.

Sambata, incepand cu ora 21:00, se desfasoara Open Mic Night, seara unde fiecare este invitat sa urce pe scena si sa isi demonstreze talentul artistic. Fie ca este vorba de o melodie, un solo la chitara sau, de ce nu, o recitare de poezie, seara microfonului deschis ofera posibilitatea de a-ti etala in fata prietenilor si publicului creativitatea si talentul artistic.

Offline Pub se afla in zona Unirii, pe strada Paul Chinezu nr. 6. Pentru rezervari: 0741215447. www.offlinepub.ro

Taguri:Regulament de plasare a anunturilor