BCM Elba a cedat si pozitia a treia a campionatului

Reactualizat la:
BCM Elba a cedat si pozitia a treia a campionatului
Jucătorii de la Baschet Club Municipal Elba Timişoara au susţinut miercuri seara ultima partidă a campionatului. Din păcate, baschetbaliştii au fost învinşi de cei de la Gaz Metan Mediaş, în cea de-a doua partidă a finalei mici.

Având în vedere că elevii lui Dragan Petricevic au cedat şi prima partidă a disputei, desfăşurată săptămâna trecută la Mediaş, şi că victoria se stabileşte pe principiul cea mai bună din trei meciuri, ardelenii au înregistrat cea de-a doua victorie şi, deci, victoria finală, ce-i acordă poziţia a treia a clasamentului. Baschetbaliştii Timişoarei şi-au luat rămas bun de la proprii suporteri.

Meciul de la Sala Constantin Jude a fost dominat de oaspeţi, victoria finală fiind obţinută cu scorul de 80 – 73. Deşi erau conduşi la pauză cu 30 de puncte, cei de la Elba au luptat până în ultima clipă, reuşind să ajungă la doar şapte puncte diferenţă. Din păcate nu a fost să fie şi, până la final, diferenţa nu a putut fi recuperată. Cel mai bun marcator de la timişoreni a fost Milos Pesici, cu 22 de puncte, urmat de Păltinişanu, cu 16 puncte şi Markovici, cu 13.
Regulament de plasare a anunturilor