Batranii pot dansa, pot juca table si pot face gimnastica la Timisoara

3Comentarii
Batranii pot dansa, pot juca table si pot face gimnastica la Timisoara
Persoanele vârstnice care frecventează centrele de zi ale Primăriei Timişoara au de ales între diverse activităţi de club: pot dansa vals şi tango sau dansuri populare, pot juca table, pot să croşeteze ori să tricoteze, iar cei care consideră că au voce îşi pot demonstra talentul la karaoke.

Activităţile de club pentru persoanele de vârsta a treia se vor desfăşura, începând cu data de 10 august 2010, în zilele de marţi şi joi, între orele 15.00-17.00, la Centrele de Zi „Sf. Mihail şi Gavril” şi „Sf. Constantin şi Elena” din Timişoara, care funcţionează în cadrul Serviciului pentru Protecţia Persoanelor Vârstnice – Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară. Serviciile oferite sunt gratuite.

Reprezentanţii Centrelor de zi le propun persoanelor vârstnice diverse activităţi de club, care bineînţeles se pot diversifica în funcţie de solicitările lor.

Bătrânii se pot întâlni pentru a dansa (vals, tango, dansuri populare etc.), pentru a juca table, şah, rummy şi cărţi, pentru croşetat sau tricotat, la program de gimnastică, de întreţinere şi măsurare a tensiunii arteriale, pot participa la un cenaclu literar, pot viziona filme, iar cei mai îndrăzneţi dintre ei pot participa şi la karaoke.

Dacă nu vor nimic din toate acestea, persoanele de vârsta a treia se pot întâlni pentru a spune bancuri ori fabule, sau pentru discuţii pe diferite teme, fie că dezbat subiecte de natură juridică, sociale, psihologice, medicale, culturale etc.

De asemenea, pot beneficia de consiliere psihologică de grup şi individuală, precum şi meloterapie – terapie prin muzică.

Persoanele interesate să participe la astfel de activităţi de club pot obţine mai multe informaţii la telefon 0256/ 490.286 – Centrul de Zi „Sf. Mihail şi Gavril”, de pe strada Sever Bocu nr. 44A, sau 0256/ 286.487 – Centrul de Zi „Sf. Constantin şi Elena”, de pe strada Telegrafului nr. 8.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor