Banii europeni pentru sanatate au fost contractati in totalitate

Banii europeni pentru sanatate au fost contractati in totalitate
Nu mai sunt bani europeni pentru infrastructura serviciilor de sănătate.

Întrucât în Regiunea Vest finanţarea nerambursabilă solicitată prin proiectele depuse şi aflate în proces de evaluare şi selecţie depăşeşte cu mai mult de 50 la sută valoarea totală alocată pentru domeniul major de intervenţie 3.1 „Reabilitarea, modernizarea şi echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate”, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a decis suspendarea depunerii de cereri de finanţare pentru această componentă începând cu data de 5 noiembrie 2010, ora 16.

Alocarea financiară  pentru acest domeniu major de intervenţie pentru Regiunea de Dezvoltare Vest este de 17,59 milioane euro, iar valoarea nerambursabilă solicitată a celor 19 proiecte contractate sau aflate în procesul de evaluare este de 33,35 milioane euro. Astfel, valoarea solicitată a celor 19 proiecte depuse depăşeşte cu 15,76 milioane euro valoarea alocată, respectiv cu 89,6%.

Proiectele aflate în rezervă vor putea fi finanţate în condiţiile în care se disponibilizează sume în cadrul acestui domeniu major de intervenţie pentru Regiunea Vest.

În Regiunea Vest, domeniul major de intervenţie 3.1 „Reabilitarea, modernizarea şi echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate Reabilitarea, modernizarea şi echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate”, este cel de-al cincilea domeniu al POR 2007-2013 pentru care se suspendă depunerea de proiecte.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor