Bani pentru încălzire

Bani pentru încălzire
TIMIŞOARA. Pregătiţi actele pentru ajutorul la încălzire. În perioada 19- 30 noiembrie, se depun cererile însoţite de acte doveditoare pentru ajutorul de încălzire a locuinţei cu gaze naturale pentru familiile şi persoanele singure cu venitul lunar net pe membru de familie de până la 500 lei, pentru luna Noiembrie.

Acestea se pot depune la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară din B-dul Regele Carol I nr.10. Cererile se vor prelua zilnic, în perioada menţionată, între orele 8.30 şi 12.30 iar marţi şi joi şi de la ora 15 la 17.
Cei care solicită acest ajutor trebuie să prezinte o factură de gaz sau o chitanţă, formular de cerere, care se ridică de la caseriile Eon Gaz, copiile actelor de identitate pentru toţi membrii familiei cu adresa valabilă, respectiv certificat de naştere pentru copiii minori sub 14 ani, copie contract de vânzare-cumpărare sau extras de Carte Funciară, contract de închiriere, precum şi acte de venituri din luna Octombrie (cupoane pensii, salarii nete şi altele) pentru veniturile declarate. Persoanele care nu sunt proprietari sau chiriaşi ai locuinţei pentru care cer ajutorul vor prezenta împuternicire notarială de la proprietarul locuinţei sau titularul contractului de închiriere.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor