Bani europeni pentru pregatirea antreprenorilor din regiunea Vest

Reactualizat la:
Bani europeni pentru pregatirea antreprenorilor din regiunea Vest
Timp de trei ani, mii de persoane au fost consiliate pentru a face afaceri mai bune. Patronii de întreprinderi mici şi mijlocii au participat la proiectul „Dezvoltarea Aptitudinilor, Competenţelor şi Iniţiativei Antreprenoriale (D.A.C.I.A.)”, finanţat din bani europeni şi având ca obiective generale dezvoltarea competenţelor antreprenoriale şi manageriale. În regiunea Vest 1.860 de persoane au decis să urmeze unul dintre modulele proiectului.

Societăţile care au pus în aplicare proiectul au identificat o serie de nevoi importante mai ales în cadrul sectorului IMM, la firmele mici şi mijlocii conduse în special de antreprenorii care le-au fondat. Nevoile identificate se referă atât la nevoia de consultanţă în domeniul antreprenorial, cât şi la cea de dezvoltare şi perfecţionare a competenţelor în domeniul antreprenorial şi managerial, a resurselor umane din firmele client, atât a antreprenorilor care-şi conduceau afacerea proprie, cât şi a angajaţilor acestora aflaţi în prima linie de management.

Celor aflaţi la început de drum, sau celor care doresc să înceapă o nouă investiţie ori să găsească finanţare pentru dezvoltarea afacerii le-a fost oferită posibilitatea de a urma o suită de module de training care au ca finalitate dezvoltarea de abilităţi şi competenţe necesare conceperii, realizării şi implementării unui plan de afaceri. Celor care au deja o afacere stabilă şi care doresc să îmbunătăţească performanţa acesteia, le-a fost oferită posibilitatea de a urma o suită de module de training care au ca finalitate dezvoltarea de abilităţi şi competenţe necesare îmbunătăţirii performanţei manageriale.

Întreprinzătorii, angajatii, persoanele ce doresc să iniţieze o activitate independentă şi personalul de conducere în special din microintreprinderi şi IMM-uri au putut beneficia de dezvoltarea abilităţilor manageriale, printr-un set coerent de traininguri în domenii complementare pregătirii profesionale, dar absolut necesare funcţiei de management.
Pe parcursul a 27 de luni, au fost organizate 293 de module de training, la care au participat 3.302 participanti din grupul țintă (întreprinzători, persoane care doresc să iniţieze o activitate independent, personal de conducere din întreprinderi, în special din micro-întreprinderi şi IMM-uri, și angajați). Au fost 1.910 participanți unici la sesiunile de instruire, din care 952 femei. Au fost organizate 293 de module de training. În regiunea Vest au fost implementate 166 de module, la care au participat 1860 de participanţi. În urma cursurilor, 204 persoane au anunţat că vor să se apuce de afaceri.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor