Bancuri cu iz electoral din Rusia

Bancuri cu iz electoral din Rusia
În preajma alegerilor prezidenţiale din Rusia au circulat numeroase bancuri care aruncă o lumină asupra felului în care ruşii au perceput schimbarea şi aşa-numita nouă structură a puterii, în sensul „să se modifice, dar să nu se schimbe nimic”.

Iată câteva dintre ele:

Vladimir Putin îi face cadou lui Dimitri Medvedev un autoturism de lux Maybach. Acesta mulţumeşte din suflet pentru darul mărinimos şi neaşteptat, dar când se aşează în maşină, vede că lipseşte volanul. „Unde este volanul?”, îl întreabă pe generosul donator, la care acesta îi replică:: „Dar ce nevoie ai de el, am să conduc eu în locul tău…”

După modelul vodcii Putinka, se va lansa şi vodca Medvedevka, cu conţinut de alcool de 39,5 la sută. De ce tocmai 39,5 la sută? Deoarece Putinka are 40 la sută şi Medvedevka nu poate fi mai tare…

În 2053, Putin şi Medvedev stau împreună la Kremlin. Putin îl întreabă pe Medvedev: „Tu, Dimka, am uitat, acum care dintre noi este preşedinte şi care premier”? Medvedev se scoală, iese din cameră, se uită la un afiş fixat pe uşă şi-i răspunde: „Volodea, acum eu sunt premierul”. La care Putin îi spune: „Ei bine, atunci tu te duci după bere”…

În ziua alegerilor, cei şapte pitici ies din cartea de poveşti şi-i spun băieţelului care tocmai o citea: ”Noi plecăm”. Puştiul îi întreabă mirat: „Unde?”Păi, să alegem preşedintele, să-l votăm pe Bogdanov”, răspund piticii. „Şi de ce tocmai pe Bogdanov”? întreabă băeţelul foarte mirat. La care piticii îi răspund: „Deoarece noi care suntem produsul fanteziei, trebuie să ne susţinem reciproc”.

Sursă: Gândul0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !