Băncile din judeţul Timiş, controlate de poliţişti

1Comentariu
Băncile din judeţul Timiş, controlate de poliţişti
Din cauza numărului din ce în ce mai mare al jafurilor la filialele unor bănci, atacuri care nu au ocolit nici oraşul Timişoara, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş au controlat multe unităţi bancare pentru a descoperi eventuale vulnerabilităţi ale sistemelor de protecţie.

Poliţiştii din cadrul IJP Timiş au verificat 104 unităţi bancare din judeţ şi au descoperit mai multe nereguli, care variază de la neîncastrarea seifului în podea sau perete la neconectarea camerelor de supraveghere la un sistem centralizat, ceea ce înseamnă că filialele bancare pot fi ţinta unor jafuri.

În zece dintre aceste cazuri poliţiştii au dat şi amenzi, al căror cuantum total se ridică la 5.500 de lei şi au organizat o întâlnire cu bancherii cu scopul de a găsi soluţii mai bune de securitate, pentru evitarea unor posibile jafuri pe viitor.

Poliţiştii vor continua să verifice filialele bancare şi în perioada următoare.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor