Bancherii s-au pregătit pentru sărbători

Bancherii se pregătesc de sărbători. Ei speră în ultima lună a anului să se redreseze după ce în ultima vreme, vânzările au cam încetinit din cauza restricţiilor impuse de BNR.

Românilor li se pregăteşte o paletă largă de oferte şi promoţii tocami atunci cînd fiecare doreşte să-şi îmbunătăţească confortul.

Credite cu dobândă zero, carduri cu hologramă şi autografe ale unor mari campioni români, vacanţe de vis sau burse în străinătate pentru copii. Acestea sunt doar câteva din ofertele pe care le pregătesc în acest moment bancherii pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Drept cadou de Crăciun, unele bănci nu-şi vor ami taxa clienţii cu comisioane de emitere a cardurilor d credit. Altele au mai lăsat la dobânzi. Spre exemplu, pe piaţă va apărea un credit de nevoi persoanle cu dobândă de 13,5 la sută în lei. Oferta bancherilor este, însă, mult mai largă. Sorin Sebeni, director agenţie bancară

”Creditul de consum care este o promoţie specială pentru clienţii noştri – dobândă zero în primele trei luni ale perioadei de creditare ceea ce reduce foarte mult costul creditului.”

Competiţia dintre bănci îi determină pe bancheri să recurcă la metode de promovare din ce în ce mai ingenioase. Pe piaţă va fi lansat un card cu design unic în lume, cu hologramă persoanlizată.

Imaginea unor legende vii, precum Gică Hagi, Ilie Năstase sau Nadia Comăneci a fost folosită pentru vinderea acestor carduri.

Sorin Popa, vicepreşedinte bancă comercială

”Cardul cu figura lui Năstase, a Nadiei Comăneci n-am mai văzut în România. Cu autografele lor, nici atât. Iar n-am văzut cu hologramă personalizată nu numai în România, dar nici în lume. (…)Impactul emoţional cred că e puternic.”

Premiile consistente în bani şi obiecte, excursiile şi bursele oferite de bănci la cele mai prestigioase academii sportive din lume nu lipsesc din paleta promoţiilor bancare din acest sfârşit de an.
Regulament de plasare a anunturilor