Balul Sperantei continua si in acest an, in vremuri de criza

1Comentariu
Balul Sperantei continua si in acest an, in vremuri de criza
Una dintre cele mai importante acţiuni caritabile desfăşurate în oraşul nostru, Balul Speranţei, va avea loc şi în acest an, chiar dacă mediul economic este în criză.

Asociaţia Femeilor de Afaceri din Timişoara va organiza pe 5 noiembrie cea de a 13-a ediţie a deja cunoscutului eveniment menit să strângă fonduri pentru cauze nobile. Şi de această dată fondurile strânse de organizatori vor fi direcţionate către ridicarea azilulului de bătrâni pe care asociaţia vrea să-l înfiinţeze în localitatea Giroc. „Ştim că perioada 2009 – 2010 a fost una de criză, din acest motiv vrem să oferim oamenilor de afaceri, sponsorilor noştri, o ediţie în care să se poată deconecta şi să se simtă bine”, a declarat Maria Grapini, conducătoarea Asociaţiei Femeilor de Afaceri.

Iar cum este criză, probabil şi fondurile atrase în urma Balului Speranţei vor fi mai mici. Se păstrează şi în acest an tradiţia licitaţiei de obiecte de artă donate de cei dispuşi să ajute la buna desfăşurare a evenimentului. Cei mai inimoşi sponsori vor primi titlul de rege şi regina balului.

În ceea ce priveşte azilul, în acest moment el se află în stadiul de obţinere a autorizaţiilor. Proiectul clădirii a fost, de asemenea, o donaţie făcută de o arhitectă care între timp a devenit şi ea membră a organizaţiei femeilor întreprinzător. O mare parte din construcţie va fi ridicată tot prin donaţii, fundaţia, acoperişul sau instalaţiile sanitare şi electrice vor fi sponsorizate de diferite societăţi timişorene. Pe perioada cât clădirea se va ridica „la roşu”, Asociaţia Femeilor de Afaceri şi-a propus să înfiinţeze o fundaţie prin intermediul căreia să se încerce depunerea unui proiect de finanţare din fonduri europene a sumelor necesare efectuării amenajărilor interioare şi a dotării cu mobilier şi aparatură a noii locaţii.

Balul Speranţei va avea loc în acest an pe data de 5 noiembrie, cu începere de la ora 19, la Restaurantul Politehnicii.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor