Aviz special de la E.ON, pentru imobilele reabilitate termic

1Comentariu
Aviz special de la E.ON, pentru imobilele reabilitate termic
Lucrările de reabilitare termică a imobilelor efectuate fără respectarea normelor tehnice pot afecta integritatea instalaţiilor de gaze naturale. Reprezentanţii companiei E.ON atrag atenţia că înainte de a demara reabilitarea termică a blocurilor trebuie obţinut un aviz special, în care sunt specificate condiţiile tehnice care trebuie respectate în privinţa amplasării instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale.

Specialiştii E.ON Gaz Distribuţie au constatat că, în anumite cazuri, instalaţiile de gaze naturale ale blocurilor au fost afectate de aceste lucrări de termoizolare, existând astfel un potenţial pericol de producere de evenimente nedorite.

Pentru a preîntâmpina astfel de evenimente, E.ON Gaz Distribuţie informează că reabilitarea termică a construcţiilor necesită obţinerea în prealabil a unui aviz tehnic din partea E.ON Gaz Distribuţie, în care sunt specificate condiţiile tehnice care trebuie respectate în privinţa amplasării instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale. Conform Normelor Tehnice pentru proiectarea şi executarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale, instalaţiile de utilizare trebuie să fie amplasate la vedere, în spaţii uscate, ventilate şi cu acces permanent, astfel încât să fie posibilă verificarea acestora de către specialiştii în domeniu”, precizează reprezentanţii companiei.

În cazul în care reabilitarea termică a construcţiilor este realizată fără aviz din partea E.ON, compania va aplica măsurile legale – care prevăd inclusiv sistarea alimentării cu gaze naturale a imobilelor respective.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor