Avem un nou subprefect de Timiş

5Comentarii
Avem un nou subprefect de Timiş
Fostul subprefect Eugen Dogariu, suspendat după ce PSD a ieşit de la guvernare este, de astăzi, noul subprefect de Timiş, după ce a obţinut, în luna decembrie a anului trecut, o hotărâre judecătorească care stipulează că el îi va lua locul Codruţei Anca Botez.

Dogariu s-a prezentat astăzi la Prefectură unde i-a prezentat prefectului Mircea Băcală dispoziţia Curţii de Apel Timişoara prin care se decide că hotărârea de Guvern prin care a fost suspendat din funcţie este nulă.

“În baza deciziei instanţei privind suspendarea Hotărârii de Guvern care mă eliberează din funcţie am venit să-mi preiau atribuţiile de subprefect. În baza aceleiaşi hotărâri a instanţei, a fost suspendată din funcţie Codruţa Botez. De astăzi vin la lucru”, a declarat Dogariu după întâlnirea cu prefectul Mircea Băcală.

Acest ordin judecătoresc l-a luat prin surprindere pe prefectul Mircea Băcală care nu s-a mai confruntat cu astfel de situaţii. El i-a oferit, totuşi, lui Dogariu un birou şi urmează să stabilească domeniile de activitate.

Este o procedură nemaiîntâlnită şi nu ştim cum să o aplicăm. Deocamdată (Eugen Dogariu – n.r.) se instalează într-un birou şi rămâne la dispoziţia mea până când se clarifică situaţia. Trebuie emisă o hot de guvern care va stipula că ori rămâne pe funcţia de subprefect, ori se va aplica mobilitatea pe funcţie şi va fi inspector guvernamental. Am contactat Ministerul Administraţiei şi Internelor şi am cerut clarificări. Dar, Eugen Dogariu este noul subprefect”, a afirmat Băcală.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor