Avem prefect cu acte în regulă

Avem prefect cu acte în regulă
Ovidiu Drăgănescu a depus miercuri jurământul în calitate de prefect apolitic în faţa primului-ministru Tăriceanu.Prefectul Timişului a anunţat cu doar câteva zile înainte de sfârşitul anului că alege să devină înalt funcţionar public în pofida carierei de politician.

„Ieşirea mea din politică nu cred că este una definitivă, mă voi întoarce în momentul în care voi considera că mi-am făcut treaba la Prefectură”, preciza atunci Ovidiu Drăgănescu.

De la începutul acestui an prefectul timişean, ca de altfel şi colegii lui din întreaga ţară, au noi atribuţii. El conduce serviciile publice deconcentrate ale ministerelor si ale celorlalte organe ale administratiei publice centrale din judeţ, este ordonator de credite şi propune proiectele bugetelor serviciilor publice deconcentrate. Toţi actualii prefecţi au susţinut un test pentru a intra în Corpul Prefecţilor şi sunt datori să se abţină de la orice acte sau fapte de natură să compromită demnitatea lor în funcţie şi societate, precum şi de la participarea la acţiuni politice.

Ovidiu Drăgănescu va asigura, la nivelul judeţului aplicarea şi respectarea Constituţiei şi a legislaţiei în vigoare, va conduce activitatea serviciilor publice deconcentrate, va stabili împreună cu autorităţile administraţiei publice locale şi judeţene, priorităţile de dezvoltare teritorială.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor