AVAS scoate la licitaţie votca Perfect

3Comentarii
AVAS scoate la licitaţie votca Perfect
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) vrea să vândă o serie de active ale societăţii Perfect Renaissance, inclusiv o fabrică de băuturi alcoolice.

În acest sens, va organiza pe 9 februarie o licitaţie. Preţul de pornire al licitaţie este de 1,85 milioane dolari, plus TVA, scopul acesteia fiind recuperarea unei datorii pe care firma o are la AVAS. Activele scoase la vânzare în cadrul procedurii de executare silită sunt o fabrică pentru producerea şi îmbutelierea băuturilor alcoolice situată în Timişoara, cu un teren aferent de 14.500 metri pătraţi, la un preţ de pornire de 1,7 milioane de dolari, plus TVA, un imobil, tot în Timşoara, compus dintr-un teren de 1.371 metri pătraţi, o clădire de birouri şi alte anexe cu un preţ minim de 126.750 dolari, precum şi un apartament cu două camere în Zalău, cu minim 20.250 dolari, plus TVA. Data limită pentru depunerea documentelor de participare la licitaţia publică cu strigare este 8 februarie, garanţia de participare la licitaţie reprezentând 30% din preţul de pornire al activului licitat.

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor