Autostrada Arad – Timişoara e în pericol

16Comentarii
Autostrada Arad – Timişoara e în pericol
La doar puţin timp de la desemnarea executantului lucrărilor la autostrada Arad Timişoara, demararea construcţiei acesteia este în pericol.

Pe 26 noiembrie 2008, ministrul Transporturilor a desemnat firma câștigătoare și a anunțat constructorul care va executa lucrările la Autostrada Arad-Timișoara. Urmează ca în termen de 28 de zile, constructorul să semneze contractul și să prezinte scrisoarea de garanție de bună execuție. Cu toate acestea, există pericolul ca lucrările să nu înceapă. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timișoara a organizat licitația pentru încheierea contractelor de asistență juridică, în vederea exproprierii terenurilor afectate de construcția autostrăzii dar Casa de Avocatură “Boștină și Avocații” din București a contestat rezultatul licitației la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. Aceasta a dat câștig de cauză Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, motiv pentru care DRDP a încheiat contractele în cauză. Compania bucureşteană de avocatură Boștină și Avocații a continuat demersul şi a fosrmulat o nouă întâmpinare împotriva deciziei Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, la Curtea de Apel București, deși în documentația de licitație se prevedea obligatoriu ca instanță competentă să soluționeze căile de atac, Curtea de Apel Timișoara. Chiar şi aşa, ilegal, consideră Direcţia de Drumuri şi Poduri, Curtea de Apel București a dispus suspendarea contractelor deja încheiate de Direcţie. În continuare “Boștină și Avocații” a încercat să remedieze situaţia existentă, prin asigurarea transmiterii recursului și către Curtea de Apel Timișoara. Momentan se așteaptă judecarea cauzei la Curtea de Apel Timișoara, în data de 3 decembrie 2008 și a recursului formulat de DRDP Timișoara împotriva deciziei Curții de Apel București, pe data de 3 martie 2009.16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor