Autorii jafului armat de la Timişoara au mai jefuit o bancă la Cluj

10Comentarii
Autorii jafului armat de la Timişoara au mai jefuit o bancă la Cluj
Anchetatorii jafului armat de la sucursala BRD din Timişoara petrecut la finele anului trecut sunt tot mai aproape de autori. Ei sunt convinşi că au de-a face cu aceleaşi persoane care, în luna februarie a anului trecut, au atacat o filială a Băncii Transilvania din Cluj de unde au fugit cu peste 245.000 de lei.

Anchetatorii cazului au luat legătura cu colegi de-ai lor din alte judeţe pentru a vedea dacă modul de operare de la Timişoara este similar cu alte jafuri comise în ţară. Ei au stabilit că atacul filialei BRD din Timişoara este aproape identic cu cel petrecut la Cluj, la Banca Transilvania.

În luna februarie a anului trecut, două persoane înarmate care purtau cagule au intrat într-o filială a Băncii Transilvania, din cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca, l-au lovit pe paznic cu un pistol, iar pe o casieriţă cu pumnii şi picioarele. După ce au furat în jur de 246.000 de lei, atacatorii au fugit tot pe jos, fiind urmăriţi de un jandarm, care însă i-a pierdut pe o alee din apropierea băncii.

Între timp, anchetatorii au decis reaudierea martorilor atacului de la filiala BRD din Timişoara şi chiar au descoperit noi martori, care ar putea oferi informaţii suplimentare despre autori.

Jaful a avut loc în 30 decembrie 2009 la sucursala BRD de pe Calea Aradului, la intersecţia cu strada Cugir. Cei doi atacatori au fugit cu 73.000 de lei. Casiera şi paznicul unităţii au apăsat butonul de panică, dar hoţii nu mai erau.
Din descrierile martorilor, cel mai probabil autorii au fugit cu un Volkswagen Transporter, model mai vechi, albastru închis, care ar avea geamuri fumurii. Maşina încă nu a fost găsită.

Jaf armat la sucursala unei bănci de pe Calea Aradului din Timișoara Jaf armat la o sucursala a unei banci din Timisoara | Video | Video | Video

Maşina folosită de atacatorii filialei BRD a lovit alte două autoturisme Imagini masini lovite10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor