Auto Europa, dealerul local Renault, ii asteapta pe timisoreni sa descopere noul Megane Sedan

Reactualizat la:
Auto Europa, dealerul local Renault, ii asteapta pe timisoreni sa descopere noul Megane Sedan
ADVERTORIAL. Timişorenii sunt aşteptaţi, vineri, sâmbătă şi duminică, la sediul dealerului local, Auto Europa, să descopere noul Renault Megane Sedan. Cei interesaţi pot vedea „pe viu” autoturismul francezilor, pot efectua teste şi primesc toate informaţiile necesare pentru a achiziţiona varianta cea mai nouă a acestei serii de succes.

Noul Renault Megane Sedan este prezentat, în premieră, timişorenilor, în cadrul unei acţiuni promoţionale care are loc la sediul dealerului local, Auto Europa, din Calea Şagului, nr. 142 A, vineri, între orele 9 şi 19, respectiv duminică, până la ora 15. Participanţii la acţiunea de promovare pot câştiga un smartwatch, o ţinută realizată de un designer român la comandă sau o vacanţă la munte, într-un boutique hotel, la munte, desigur alături de noul Megane Sedan.

Renault completează oferta sa în segmentul C și lansează Noul Megane Sedan în România. Un model legendar pe piața românească, înregistrând un volum de 35.000 unități de la prima sa versiune, Megane Sedan a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris la sfârșitul lunii septembrie. Noua generație adoptă un design dinamic, dar elegant și oferă un pachet tehnologic unic, caracteristic modelelor din segmentele superioare.

Având la baza platforma modulară CMF C / D, varianta sedan a fost gândită, proiectată și dezvoltată în paralel cu versiunea hatch, lansată la începutul anului 2016. Astfel, aceasta beneficiază de calitățile dinamice (șasiu, tren de rulare, gamă de motoare), confortul și tehnologia versiunii cu cinci uși. Interiorul este spațios și confortabil pentru toți pasagerii, iar portbagajul oferă un volum impresionant de până la 550 dm3.

Cu design-ul său dinamic și seria de echipamente și tehnologii de segment superior, noul model vine cu o propunere inovatoare care îi permite să se poziționeze ca punct de reper în categoria berlinelor compacte. Însă Noul Megane Sedan este mult mai mult decât o versiune cu patru uși a modelului, acesta se distinge de concurenții săi prin proporțiile sale și design-ul ce se apropie de silueta unui coupé.

Ca performanță unică în segmentul berlinelor compacte, Noul Megane Sedan oferă o trapă din sticlă panoramică, ce permite pătrunderea luminii naturale în habitaclu atât către pasagerii din față, cât și către cei din spate. Văzut din exterior, acoperișul panoramic creează o legătură între parbriz și fereastra din spate și subliniază designul rafinat al modelului.

Noul model moștenește multe elemente stilistice de la versiunea hatch, care îi permit să se diferențieze de restul modelelor din segment. Proporțiile sale desenează o siluetă elegantă, iar identitatea luminoasă specifică blocurilor optice față, în forma literei C, contribuie la aspectul dinamic al modelului.
Pe versiunile superioare, Noul MEGANE Sedan dispune de blocuri optice dotate cu tehnologie LED Pure Vision, ce comută automat între funcția de autostradă / oraș și lumini de zi 3D cu tehnologia Edge Light.

Versiunea sedan propune, de asemenea, sistemul multimedia R-LINK 2, un adevărat centru de comandă cu un touchscreen de 8,7 inch. Unic în segment, ecranul oferă un confort similar utilizării unui smartphone sau a unei tablete. Tehnologia inclusă în sistemul Multi-Sense permite personalizarea comportamentului mașinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Neutru, Sport, Confort, Eco și un mod „Perso” care poate fi setat de către șofer. Fiecare mod, accesibil din sistemul multimedia R-LINK 2 sau direct de pe consola centrală, gestionează răspunsul motorului, schimbarea de viteze a cutiei EDC, opțiunile de confort ale habitaclului, ambianța luminoasă și variația efortului volanului. Pachetul cu sisteme de asistență la condus, toate moderne și ușor de utilizat, este completat de un sistem de tip „head-up display”, care asigură un plus de siguranță si confort.

Noul Megane Sedan oferă în funcție de versiunea de echipare și beneficii care fac viața mai ușoară, ca de exemplu: Easy Trunk Access (ETA) – un sistem unic în segment pentru deschiderea hands-free a portbagajului, prin detectarea mișcării piciorului sub bara de protecție spate; climatizarea automată și volanul încălzit.
Noul Megane Sedan propune o gama largă de motorizări: Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, Energy 1.5 dCi 110, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, Energy 1.5 dCi 110 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte, Energy 1.6 dCi 130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte Sce 115 cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte.

Dar, desigur, toate informaţiile necesare, le găsiţi la dealerul Auto Europa, cu o vizită şi o testare a noului Megane Sedan.