Au primit locuinţe sociale

Au primit locuinţe sociale
TIMIŞOARA – Le-au făcut o bucurie! Primăria a predat, ieri, 21 de locuinţe sociale chiriaşilor evacuaţi sau care urmează să fie scoşi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari.

Aceştia se vor muta în curând în blocul de locuinţe din strada Polonă nr. 2, fostul cămin nr. 4. Dintre cele 21 de locuinţe, 18 sunt apartamente cu o cameră şi dependinţe, iar trei sunt cu două camere. Blocul a fost reabilitat din fonduri de la bugetul local şi de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor şi este compus din parter, etaj şi mansardă. Atribuirea s-a făcut în baza unei anchete sociale, efectuată de serviciile de specialitate din Primărie. Atribuirea s-a realizat în baza unei cereri scrise a acestora, însoţită de sentinţa judecătorească definitivă, irevocabilă şi executorie în original şi în baza unei copii a somaţiei de evacuare transmisă prin intermediul executorului judecătoresc şi după caz procesul verbal de evacuare din locuinţă întocmit de către executorul judecătoresc. Primăria a mai atribuit astfel de locuinţe de închiriat tot într-un fost cămin reabilitat pe fosta stradă Ialomiţa, actuala Divizia 9 Cavalerie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor