Au început Zilele Culturii Sarbe

Au început Zilele Culturii Sarbe
Vernisajul expoziţiei „Uite cum mă holbez la cer”, semnată de Adriana Ilin Tomici, a deschis joi după-amiaza, la Helios, şirul evenimentelor înscrise în programul celei de-a treia ediţii a Zilelor Culturii Sârbe la Timişoara, manifestare ce se derulează până în 25 noiembrie.

Vineri, în 19 noiembrie, de la ora 11.30, publicul are acces la Salonul Internaţional de Caricatură Războinică de la Palatul Baroc, la ora 13 Clubul Sârbesc găzduieşte Mini-târgul de carte sârbească editată în Serbia, Ungaria şi România, urmat,la ora 19, de o serată literară sârbo-română. Sâmbătă, în 20 noiembrie, la 11.30, tot la club se deschide expoziţia Arta populară sârbească în fotografii, realizată de Andrei Milin, iar la ora 19, la Casa Studenţilor, iubitorii folclorului sârbesc sunt aşteptaţi la Casa Studenţilor pentru un concert de gală cu AKUD Mladost Timişoara, orchestra de tamburaşi Lale sa Morisa din Cenad şi oaspeţii din Serbia, formaţia Stari pomeljari din Mrcajevci şi KUD Mladost din Centa. Luni, 22 noiembrie, la ora 19, pe scena Operei urcă Teatrul Naţional sârbesc din Novi Sad, cu o reprezentaţie festivă la împlinirea a 150 de ani de existenţă. Marţi, la ora 19, la Liceul Ion Vidu are loc un concert de muzică sacră cu Pavle Aksentijevic şi Corul Mixt al Catedralei Ortodoxe Sârbe, miercuri, la aceeaşi oră, dar la Merlin e seara studioului de teatru sârbesc, iar joi, la CRAFT, tot la ora 19 e vremea filmului, cu proiecţiile „Motel Nona” şi „Aşteaptă-mă”, cu siguranţă nu o să vin.

Codrina Diana Tomov0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !