Au bani de salarii pe decembrie

Au bani de salarii pe decembrie
Angajaţii spitalelor timişene îşi vor primii salariile pe ultimele două luni ale anului.„Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a suplimentat valoarea de contract la spitalele din judeţ cu suma de 118,13 miliarde lei vechi.
Banii au fost alocaţi în urma rectificării bugetare efectuată în luna noiembrie şi se vor acorda prin acte adiţionale la contractul pe 2005”, ne-a spus Mariana Mocioalcă, purtătorul de cuvânt al CJAS Timiş.

De exemplu, Spitalul Clinic Municipal din Timişoara are nevoie lunar de 15 miliarde de lei vechi pentru plata salariilor tuturor celor 1090 de angajaţi. Dacă nu se primeau banii din rectificarea bugetară angajaţii spitalelor puteau rămâne fără salarii în ultima lună a anului.

„În luna ianuarie angajaţii noştrii vor primii şi cel de-al 13-lea salariu iar acum le plătim retroactiv sporurile din luna august. Municipalul are în acest moment un excedent de 50 de miliarde de lei din care vom primii înapoi probabil jumătate. Această sumă este peste suma contractată iniţial cu CJAS”, ne-a spus dr. Octavian Creţu, directorul Spitatului Municipal.
Regulament de plasare a anunturilor