Aţi rămas fără maşină? Plătiţi pe loc!

7Comentarii
Aţi rămas fără maşină? Plătiţi pe loc!
Timişoara – În tot răul şi-un bine! Dacă aţi parcat neregulamentar, iar poliţiştii comunitari şi inspectorii ADP v-au ridicat autoturismul puteţi măcar să plătiţi amenda pe loc.

Ca să le facă viaţa mai uşoară şoferilor care au rămas fără maşini ca urmare a staţionării şi parcării în locurile nepermise şi să-i scutească de-un drum, Poliţia Comunitară a decis ca sancţiunile contravenţionale să poată fi achitate pe loc. Astfel, persoanele cărora le-au fost ridicate autoturismele nu mai trebuie să se deplaseze la ghişeul de la primărie pentru a achita amenda, ci o pot face pe loc. Agenţii comunitari aflaţi la depozitul ADP de pe strada Ion Ionescu de la Brad vor elibera o chitanţă în acest sens. Maşina poate fi recuperată de proprietar numai după ce se plăteşte această sancţiune şi contravaloarea serviciilor prestate de Administrarea Domeniului Public pentru ridicare, transport şi depozitare. “Contravenientul poate achita, pe loc sau în termen de cel mult 48 de ore de la data încheierii procesului-verbal ori, după caz, de la data comunicării acestuia, jumătate din minimul amenzii prevăzute în actul normativ, agentul constatator făcând menţiune despre aceasta posibilitate în procesul-verbal”, conform Ordonanţei de Guvern nr. 2 din 2001 actualizată. Cei care şi-au parcat autoturismele pe spaţii verzi, trotuare, staţii RATT, scuaruri sau alei din parcuri se pot interesa dacă maşina le-a fost ridicată la telefon 0256/246.112 – Dispeceratul Poliţiei Comunitare sau la 0770.604.042 – ADP Ridicări. Depozitul ADP de pe Ion Ionescu de la Brad nr. 1/E, unde sunt duse autovehiculele parcate ilegal, funcţionează între orele 8-20.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor