Atenţie pe unde circulaţi: străzi închise în Timişoara!

3Comentarii
Atenţie pe unde circulaţi: străzi închise în Timişoara!
Comisia de circulaţie de pe lângă Primăria Timişoara a hotărât, joi, să închidă circulaţia pe mai multe artere ale urbei, la solicitarea firmelor care se ocupă de diferite lucrări. Atenţie, şoferi, sâmbătă noaptea nu se va putea trece pe sub Bastion!

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 17 pe 18 ianuarie, începând de la miezul nopţii, până la ora 5 dimineaţă, reprezentanţii primăriei anunţă că se va închide complet circulaţia pe la Bastion, pe strada Hector, pe sub viaduct. Măsura este necesară pentru montarea unor schele pe arcadele Bastionului. De asemenea, Comisia de circulaţie a aprobat prelungirea termenului de închidere a traficului rutier pe tronsonul cuprins între străzile Bogdăneştilor-Cloşca, până în 30 aprilie 2009, pentru continuarea lucrărilor din zona Grigore Alexandrescu, care vizează amenajările rutiere din cadrul Inelului IV de circulaţie. S-a hotărât şi închiderea traficului rutier pe strada Grigore Alexandrescu, pe tronsonul Cloşca-Samuil Şagovici, de luni, tot până în 30 aprilie, pentru lucrări de amenajări rutiere pe strada Grigore Alexandrescu. O altă decizie vizează închiderea traficului rutier pe strada Eneas, pe tronsonul dintre străzile Drubeta şi Salcâmilor, în perioada 16 ianuarie – 25 martie, din cauza lucrărilor pentru reabilitarea reţelei de apă şi realizarea branşamentelor pe strada Eneas.

Primăria Timişoara întoarce şi celălalt obraz pentru Bastion! Bastion Lucrari

Lucrările la Bastion merg bine dar nu în ritmul dorit Bastion 13.10.2008

Încep lucrările la Bastion

Se închide parcarea de la Bastion

Probleme la Bastion3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor