Atenţie la sobe!

Atenţie la sobe!
TIMIŞOARA – Odată cu venirea frigului creşte pericolul accidentelor şi intoxicărilor cu monoxid de carbon în urma folosirii necorespunzătoare a instalaţiilor de gaze naturale, respectiv a efectuării unor modificări neautorizate la acestea.

E.ON Gaz Distribuţie atrage atenţia consumatorilor să nu doarmă cu focul deschis sau în încăperi cu aparate de utilizare neracordate la coşul de fum, să nu lase focul nesupravegheat la arzătoarele neautomatizate, să nu folosească aparate care nu sunt etanşe sau nu au tiraj ori improvizaţii la instalaţiile de utilizare. Totodată, este necesară asigurarea unei permanente ventilări în încăperile unde funcţionează centralele termice sau aparatele de consum cu flacără liberă, precum şi verificarea şi curăţarea coşurilor de fum cel puţin de două ori pe an. Modificarea instalaţiilor de gaz fără avizele necesare şi/sau de către persoane neautorizate prezintă un permanent pericol de explozii şi de intoxicaţii. Ca urmare, li se solicită consumatorilor care doresc să efectueze modificări ale instalaţiilor interioare să recurgă numai la serviciile unei societăţi sau ale unei persoane autorizate. În caz că simt miros de gaz, oamenii sunt rugaţi să aplice următoarele măsuri de siguranţă: să stingă toate focurile, să deschidă imediat toate uşile şi ferestrele, să sune de urgenţă la dispeceratul de intervenţii, să nu manevreze aparate electronice, să nu aprindă lumina şi să nu verifice cu flacără instalaţiile de gaze naturale.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor