Atentie ce factura Romtelecom platiti!

6Comentarii
Atentie ce factura Romtelecom platiti!
Zeci de clienţi ai Romtelecom au sesizat joi compania că au primit facturi al căror format este similar cu cel folosit de Romtelecom, dar acestea sunt trimise de „Romtelemedia Carte de Telefoane S.R.L.” pentru furnizarea de publicitate prioritară.

Concret, clienţii Romtelecom reclamă că au fost induşi în eroare de aceste facturi care copiază formatul facturilor Romtelecom, prin care li se solicită să plătească 527 de lei pentru achiziţionarea de publicitate prioritară publicată pe pagina de web www.cartedetelefoane.com, deşi ei nu solicitaseră un astfel de serviciu.

Compania Romtelecom îşi sfătuieşte clienţii să îşi citească cu atenţie factura înainte de a o achita (în partea de sus a facturii este trecut Carte de telefoane, nu Romtelecom) şi îi informează că nu are în derulare niciun program prin care să ofere astfel de servicii publicitare, ca nu administrează site-ul www.cartedetelefoane.com, şi nu are nicio legatura contractuală sau de altă natură cu societatea Romtelemedia Carte de Telefoane S.R.L. Pentru verificarea facturii Romtelecom şi a sumei de plată clienţii pot apela gratuit din reţeaua Romtelecom numărul 1930 (combinaţia de taste 1-1 pentru clienţi persoane juridice) sau o pot verifica electronic şi gratuit, folosind aplicaţia MyAccount.

De asemenea, Romtelecom consideră că aceste facturi care folosesc formatul facturii sale creează confuzie în rândurile clienţilor săi, chiar dacă menţionează cu litere mici că nu este afiliată la Romtelecom, operator care îşi rezervă dreptul de a acţiona pe căile legale în această situaţie.

 M. H.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor