Aşteaptă furnizorii pentru contracte

Aşteaptă furnizorii pentru contracte
Furnizorii de servicii medicale, farmaceutice şi dispozitive medicale au la dispoziţie o săptămână începând de luni, 3 aprilie pentru a intra în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş.

Aceştia sunt aşteptaţi în perioada 3-10 aprilie între orele 8 – 16.30 la sediul CJAS pentru a-şi depune documentele pentru contractare. Cererile furnizorilor trebuie să fie însoţite de actele prevăzute de legile în vigoare, necesare încheierii contractelor de furnizare de servicii medicale, de medicamente în tratamentul ambulatoriu şi de dispozitive medicale.

La această dată în Timiş sunt 120 de farmacii, 30 de laboratoare, 11 de furnizori de îngijiri la domiciliu şi 51 de furnizori de dispozitive medicale. Este posibil ca numărul acestor furnizori să crească însă „fondurile alocate se vor cunoaşte doar în momentul în care se va şti exact numărul furnizorilor care semnează contractul”, ne-a spus Mariana Mocioalcă, purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş.

Amintim că în fiecare lună banii alocaţi furnizorilor de produse medicale se termină cu mult înainte de încheierea acesteia. Contractele cu furnizorii se vor încheia pentru perioada 1.05.2006 – 31.12.2006.

Sanda Bota0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor