Asociatia Femeilor Antreprenor din Romania sarbatoreste 15 ani de activitate

De M. Hoster
1Comentariu
Asociatia Femeilor Antreprenor din Romania sarbatoreste 15 ani de activitate
Asociatia Femeilor Antreprenor din Romania sarbatoreste 15 ani de activitate
Asociaţia Femeilor Antreprenor se va afla în sărbătoare. Cunoscută în mediul social mai ales pentru Balul Speranţei, una dintre cele mai longevive asociaţii profesionale din Timişoara sărbătoreşte în această lună 15 ani de activitate.

Extrem de activă, atât în domeniul afacerilor, cât şi în cel social, Asociaţia Femeilor Antreprenor din România, probabil cea mai puternică organizaţie profesională dedicată femeilor din domeniul economic, se va afla în această lună în sărbătoare. Pe lângă deja cunoscutului şi apreciatul Bal al Speranţei, asociaţia va sărbători pe 16 august, de la ora 18, la Restaurantul Valery 3 (Intrarea Moșniței), 15 ani de activitate, am aflat de la Rodica Şuba, preşedinte al AFAR. În mare parte, activitatea asociaţiei se suprapune cu cea a Mariei Grapini, actualul ministru al IMM şi Turismului, cea care a condus ani buni de zile organizaţia, sufletul acesteia.

Asociația Femeilor Antreprenor din România este o organizație neguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial, cu personalitate juridică creată de femei, care au calitatea de antreprenor și manager și care au hotărât să pună în comun permanent contribuția lor materială, cunoștințele și activitatea lor pentru realizarea scopului Asociației, acela de a sprijini activitatea antreprenorială și managerială a femeilor, dezvoltarea capacității lor de acțiune și de conducere, încurajarea inițiativei private în rândul femeilor, consilierea femeilor care vor să-și schimbe statutul socio-profesional, promovarea femeilor în administrație și instituții publice.

La aniversarea celor 15 ani de activitate vor participa membre actuale, membre fondatoare, regi și regine ale Balului Speranței, prieteni ai asociației, participanți activi la acțiunile AFAR (sponsori, licitatori obiecte de artă), reprezentante a asociațiilor de femei membre ale Coaliţiei Asociaţiilor Femeilor de Afaceri, oficialități și reprezentanți ai presei.

Continuă şi Balul Speranţei

Una dintre cele mai importante acţiuni caritabile din Timişoara, Balul Speranţei, va avea şi în acest an o nouă ediţie. Anul acesta acțiunea va avea loc în data de 25 octombrie 2013, începând cu orele 19, la restaurantul Valery 4, în Calea Aradului.

Organizatorii evenimentului monden cu scop caritabil aşteaptă din partea celor interesaţi depunerea de proiecte care să fie susţinute din fondurile adunate, până în data de 20 septembrie 2013, la sediul Pasmatex, la secretariat în clădirea administrației, etajul I, str. Jiul, nr. 2. Vă reamintim că în cadrul Balului Speranţei oamenii de afaceri şi personalităţile licitează pentru diferite obiecte donate în acest scop de membrii organizaţiei femeilor şi de către alţi reprezentanţi ai comunităţii.

Asociația Femeilor Antreprenor din România a organizat și a fost parte în cadrul istoriei de 15 ani la multe acțiuni: participări la conferințe și evenimente interne și internaționale ale organizațiilor de femei, Balul Speranței – cu scop caritabil, care în acest an a ajuns la a 15 ediție, premieri anuale ale elevilor olimpici naționali din Timișoara, sprijin material acordat familiilor afectate de inundații (Banat și Moldova), sprijin material persoanelor cu handicap. Asociația este membră fondatoare a CAFA (Coaliția Asociațiilor Femeilor de Afaceri) și participă la acțiuni și conferințe naționale CAFA. Pentru membrele asociației se organizează întâlniri cu ocazia zilei de 8 martie sau de Crăciun.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor