Arad Plaza #LoveArad

Reactualizat la:
Arad Plaza #LoveArad
De curând arădenii au putut urmări online un film care le propune să redescopere frumuseţea, uneori uitată a Aradului şi bucuria de a trăi în acest oraş, frumos şi cochet. Filmul a avut un real succes, strângând peste 1700 de like, 519 share şi aproape 84.000 de vizualizări.

Vezi aici filmul.

Acest film este parte din noua campanie de promovare a proiectului Arad Plaza, un proiect de referinţă al Wallberg Properties şi un simbol pentru oraş, cu o arhitectură organică, inspiraţională, care aduce natura în centrul oraşului. Este clădirea rezidenţială cu cea mai mare suprafaţă de grădini suspendate din România, o clădire care oferă apartamente unice, cu grădină privată, un confort şi o bucurie pentru viitorii proprietari, este o clădire a cărei valoare va dăinui peste secole.

„Suntem mândri şi totodată privilegiaţi că putem realiza acest proiect ultracentral, locul în care simţi vibraţia oraşului şi în care devii parte din istoria acestuia. Într-un oraş clădirile se construiesc, se demolează, unele locuri sunt uitate, dar uitarea nu se aşterne niciodată în centrul oraşului. Întotdeauna, în orice oraş, clădirile ultracentrale sunt simboluri şi valori care dăinuie peste secole, iar a deţine un apartament ultracentral înseamnă a deţine un fragment de istorie al oraşului, o valoare pe care o transmiţi peste generaţii”, declară Dorin Cura, CMO Wallberg Properties.

Vezi mai multe despre Arad Plaza (aradplaza.ro)

Proiectul Arad Plaza va fi finalizat în prima jumătate a anului viitor, când clienţii vor primi cheile unor apartamente finisate, pe care mai trebuie doar să le mobileze după cum doresc. Dar cei ce aşteaptă până la finalizare pentru a cumpăra un apartament vor plăti mai mult decât dacă-l contractează de acum plătind doar avansul.

plaza_ flyer_10000_final_tipar_2

„Preţurile apartamentelor la finalizarea proiectului sunt cu până la 10000 de euro mai mari decât în stadiul de construcţie. Este un avantaj pe care noi considerăm că e firesc să-l acordăm celor care ne investesc cu încrederea lor. Astfel clienţii noştri pot câştiga o sumă consistentă într-o perioadă de timp foarte scurtă, cu un avans mic, apartamentul lor fiind mai valoros la finalizare. Cred că este o investiţie foarte sigură, iar disponibilitatea e limitată, spre exemplu apartamente de 4 camere mai avem doar două.” mai spune Dorin Cura.

Disponibilitate limitată! Alege acum un apartament.

Cei interesaţi să afle mai multe detalii pot să stabilească o întâlnire pentru a discuta concret oferta şi condiţiile financiare, sunând la 0737.405.405.
Regulament de plasare a anunturilor