Aquatim a luat premiul I la… detectarea pierderilor de apă

Aquatim a luat premiul I la… detectarea pierderilor de apă
Societatea Aquatim Timişoara are unii dintre cei mai buni specialişti din ţară în detectarea pierderilor de apă din reţeaua de distribuţie. Ei au câştigat recent un concurs la nivel naţional, reuşind să găsească primii defectele din reţea.

O echipă a Aquatim formată din patru specialişti de la Departamentul de Detecţii Pierderi a participat la concursul pe tema „Detectării pierderilor de apă din reţeaua de distribuţie”, organizat la Satu Mare de Asociaţia Română a Apei. În competiţie au intrat şi alte companii de apă şi canal din ţară: Compania Aquaserv SA Mureş, Compania de Apă Someş SA Cluj, SC Apa Nova SA Bucureşti, SC Apă-Canal SA Sibiu, SC Apă-Canal 2000 SA Argeş, SC Apa Vital SA Iaşi, SC Compania de Apă Braşov SA şi Apa Buzău SA. Din juriu au făcut parte doi consultanţi din Anglia şi un specialist din Satu Mare.
Competiţia a cuprins o probă teoretică, în care fiecare echipă a prezentat propria strategie de reducere a pierderilor de apă, şi una practică. Strategia companiei Aquatim s-a referit la monitorizarea oraşului, în mai multe puncte, pentru prevenirea, depistarea şi remedierea la timp a defectelor. La proba practică, specialiştii au fost puşi să găsească trei defecte la reaţeaua de distribuţie, pe trei străzi diferite, selectate de organizatori. Echipa Aquatim Timişoara a câştigat locul I.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !