Aprilie vine cu restricţii pe drumurile Banatului

6Comentarii
Aprilie vine cu restricţii pe drumurile Banatului
Mai multe drumuri în lucru. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă o serie de restricţii de circulaţie pe şoselele din subordine. În consecinţă, dacă aveţi de efectuat deplasări şofaţi cu grijă.

Pe DN 6, între localităţile Domaşnea şi Lugoj se execută lucrări de reabilitare, aici fie se circulă pe variantele de serviciu ale unor poduri, la Jupa şi Domaşnea, fie sunt demarate lucrări de reabilitare cu sectoare izolate, cu circulaţie pe jumătate din partea carosabilă. Aici sunt aplicate restricţii semaforizate sau traficul este dirijat prin piloţi de circluaţie. Pe DN 7, între Dubova şi Naidăş circulaţia este îngreunată din cauza unor lucrări de consolidare, accesul se face pe jumătate din partea carosabilă. La Grădinari drumul este blocat din cauza consolidării podului iar circulaţia se desfăşoară pe varianta de serviciu. La Jamu Mare există restricţie de tonaj de 12,5 tone iar circulaţia se desfăşoară pe jumătate de cale. De asemenea, între Eşelniţa şi Şviniţa circulaţia rutieră se desfăşoară pe jumătate de carosabil, cu o restricţie de tonaj de 3,5 tone, restricţia fiind cauzată de prăbuşirea corpului drumului. Pe DN 57B, între Oraviţa şi Bozovici dar şi între Borlovenii Noi şi Iablaniţa. Circulaţia este îngreunată din cauza lucrărilor de reabilitare, pentru care circulaţia se desfăşoară pe un singur sens de mers. În Prigor, Globul Craiovei şila Petnic, drumul este blocat din cauza lucrărilor de consolidare a podurilor, circulaţia se desfăşoară pe variantele de serviciu. Pe DN 58A, între Lugoj şi Fârliug se consolidează sistemul rutier, pe unele porţiuni circulaţia desfăşurându-se pe jumătate de carosabil. La Gătaia, pe DN 58B, la km 46 şi 47 circulaţia este îngreunată din cauza lucrărilor de consolidare a podurilor. Între Jimbolia şi Sânnicolau Mare pe DN 59C se lucrează pe anumite tronsoane. Pe DN 66 se execută lucrări de amenajare a râului Jiul, la Aninoasa existând o restricţie de tonaj la 20 de tone. Din cauza demarării lucrărilor la centura de ocolire a Lugojului s-au instituit restricţii de circulaţie pe DN 68A pentru realizarea unui pasaj. Restricţii asemănătoare mai sunt la Coştei, pe DN 6, pentru realizarea unui sens giratoriu. Pe DN 79 între Arad şi Zerind se reabilitează sistemul rutier, în consecinţă se circulă pe un singur sens. Pe centura Timişoarei, la trecerea de nivel cu calea ferată, pe traseul provizoriu dintre DN 6 interscecţie cu drumul judeţean spre Aeroport s-a impus o restricţie de înălţime de 4,50 metri.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor