Apartamentele Vivalia, solutia ideala pentru oricine cauta acum, un apartament, in Timisoara!

Apartamentele Vivalia, solutia ideala pentru oricine cauta acum, un apartament, in Timisoara!
ADVERTORIAL. Atunci când achiziționăm un apartament pentru a locui, îl cumpărăm în general o dată în viață și ne dorim să devină acel loc pe care să-l numim acasă. Un apartament pentru investiție în schimb, poate să reprezinte a doua sau a treia achiziție, dar și atunci ne dorim să fie cea mai bună alegere posibilă. Iată la ce trebuie să fim atenți, de acum încolo, indiferent de scopul cu care achiziționăm apartamentul.

poza-interior-articol

A. POZIȚIONAREA

Primul pas în alegerea apartamentului este, bineînțeles, locația. Un apartament pe care îl alegem pentru familie trebuie să fie localizat într-o zonă liniștită, aerisită, într-un ansamblu rezidențial care să îți ofere siguranță, locuri de parcare și acces la mijloacele de transport în comun. Toate aceste condiții le îndeplinește ansamblul rezidențial Vivalia Soarelui, localizat în zona AEM, un loc ideal pentru tinerii care doresc să învestească într-un apartament pentru viitor. Aici, toate apartamentele sunt spațioase, luminoase și foarte bine construite.

Pe de altă parte, cei care doresc să realizeze și o investiție financiară, un apartament în ansamblul Vivalia Complex, localizat pe Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 63 este cea mai bună soluție a momentului, în Timișoara. Și aici, dezvoltatorul a mizat pe apartamente spațioase cu poziționare ideală pentru cei care doresc să le achiziționeze spre închiriere, interesul pentru zona Complexului Studențesc fiind în creștere, în fiecare an.

poza-interior-articol4

B. SIGURANȚA ACHIZIȚIEI

Nicoleta Ghiulan, Manager Marketing Vânzări Vivalia spune că, noile condiții legislative referitoare la darea în plată determină clienții să fie mult mai precauți, în această perioadă. Este, de fapt ceea ce inclusiv dezvoltatorul recomandă, și anume multă precauție. Vivalia Real Estate este parte a Alber Holding, unul dintre cei mai mare dezvoltatori rezidențiali din România, ceea ce reprezintă pentru client o garanție în relația acestuia cu oricare dintre instituțiile financiare, furnizoare de credite imobiliare. Mai mult, cu cele mai importante bănci din Timișoara, Vivalia a dezvoltat parteneriate menite să faciliteze accesare oricărui tip de credit de către clienții dezvoltatorului. Așadar, specialiștii recomandă întotdeauna achiziția unei locuințe de la un dezvoltator de anvergură și cu experiență, precum Vivalia Real Estate Group.

poza-interior-articol2

C. GARANȚIA ȘI CALITATEA CONSTRUCȚIEI

Din punct de vedere al materialelor de construcție și al finisajelor, Vivalia excelează în ambele proiecte, atât cel din Soarelui cât și cel din Complex. Începând de la fundație și până la ferestre, divizia Vivalia a ales exclusiv furnizori de top și materiale de nouă generație. Astfel avem pe Wienerberger furnizor de cărămidă, Knauf și Siniat furnizori de top pentru tencuieli, Mapei și Murexin, companii care oferă soluții inovatoare în materie de izolație și hidroizolație dar și Rehau, Gewiss în materie de instalații și Veka la tâmplărie PVC premium.

Faptul că un apartament, este bine construit, garantează o durabilitate peste generații a acestuia, fără alte investiții ulterioare, iar apartamentele Vivalia sunt construite pentru generații.

Detalii referitoare la oferta financiară pot fi obținute telefonic la 0730 022 941 / 0731 444 111 / 0741 122 818 sau online pe www.vivalia.ro
Regulament de plasare a anunturilor