Anunturi auto de efect: vinzi si cumperi rapid masini second-hand (P)

Reactualizat la:
Anunturi auto de efect: vinzi si cumperi rapid masini second-hand (P)
Site-ul de anunțuri auto AutoPicobello.ro este specializat în listarea de anunțuri cu mașini aduse din străinătate, în special din Germania. AutoPicobello este un proiect online realizat de o echipă de dealeri auto cu experiență în domeniul mașinilor second-hand.

De ce mașini second hand din străinătate?

“Am ales să oferim cititorilor site-ului nostru anunțuri auto, în special mașini aduse de-afară, din mai multe considerente.

În primul rând, aceste mașini sunt mai bune decât mașinile second hand rulate deja în România din simplu motiv al străzilor, al drumurilor. O mașină in România se uzează mult mai repede decât o mașina în Germania, iar un neamț are grijă mai mare de mașina lui decât avem noi.

Un al doilea motiv la fel de important este prețul. O mașină second hand adusă de-afară e mai ieftină decât corespondenta ei cumpărată din țară”, ne-a explicat Erno Calo, dealer auto.

Site-ul de anunțuri auto AutoPicoBello.ro are centrul de activitatea situat în partea de vest a țării, fapt care face ca anunturile auto postate pe site să aibă o calitate crescută, deoarece și autoturismele scoase la vânzare sunt de calitate.

Si, pentru că gratis nu are efect, anunțurile de pe site sunt plătite, astfel încât potențialul cumpărător are garanția că vânzătorul este unul serios și anunțul lui este real. Proprietarii de mașini care doresc să-și vândă mașina plătesc 1 EUR + TVA și postează anuntul într-un mod lelejer, oferind cea mai bună ofertă prin anunțul lui.
Regulament de plasare a anunturilor