Anunt finalizare proiect: „Achizitie de utilaje la SCHON Construct CATALIN SRL-D”

Anunt finalizare proiect: „Achizitie de utilaje la SCHON Construct CATALIN SRL-D”
© foto: Schon Construct Catalin SRL-D
ADVERTORIAL. SC SCHON CONSTRUCT CATALIN SRL – D, cu sediul în localitatea Timișoara, Strada Ciocîrliei nr. 24, Ap. 4, Județul Timiș, România, a derulat, începând cu data de 10.07.2017 și având ca termen de finalizare data de 31.05.2018, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE LA SCHON CONSTRUCT CATALIN SRL-D”, cod SMIS 106190, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 93 / 10.07.2017.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Îmbunătățirea competitivității intreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 – „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Organismul Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 657.326,25 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 433.845,76 lei din care valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR este 368.768,90 lei, iar valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național este 65.076,86 lei.

Obiectivul general al proiectului este acela de a crește competitivitatea societății prin achiziția de echipamente noi și moderne reușindu-se achiziționarea a 2 buldoexcavatoare, crearea și menținerea de noi locuri de muncă care să dezvolte și să extindă capacitatea de producție a societății, reușindu-se crearea a 5 noi locuri de muncă, să automatizeze principalele procese tehnologice și să ducă la creșterea cifrei de afaceri.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Catalin-Lucian MARIS
Funcţie: Administrator
Tel. 0723/468.087, e-mail: schonconstruct@yahoo.com

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

SC SCHON CONSTRUCT CATALIN SRL – D

Inițiativă locală. Dezvoltare regională

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

(19286)0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor