Anunț de presă

Reactualizat la:
Anunț de presă
Finalizarea proiectului „Dezvoltarea activității Superbon SRL în domeniul recuperării materialelor reciclabile sortate (cu utilizarea surselor de energie prin panouri fotovoltaice)”.

S.C. SUPERBON S.R.L. cu sediul în Oradea, Str.Vlădeasa, nr. 56, județul Bihor, CUI RO 19054826, J5/1949/2006, implementează proiectului cu titlul: „Dezvoltarea activității Superbon SRL în domeniul recuperării materialelor reciclabile sortate (cu utilizarea surselor de energie prin panouri fotovoltaice)”, cod SMIS 112590, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 2433/18.06.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 şi Agenţia de Dezvoltare Regională NORD-VEST în calitate de Organism Intermediar.

Conform contractului de finantare valoarea totală a proiectului este de 3.676.167,49 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă de 2.189.198,40 lei, din care 1.860.818,64 lei din FEDR și 328.379,76 lei din Bugetul Național.

Proiectul s-a implementează la punctul de lucru autorizat al societății în Regiunea NORD-VEST, judeţul Bihor, Municipiul Oradea, Str. Petre P Carp, nr. 5, prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Obiectivul general al proiectului „Dezvoltarea activității Superbon SRL în domeniul recuperării materialelor reciclabile sortate (cu utilizarea surselor de energie prin panouri fotovoltaice)” este realizarea unei investiții inițiale în vederea dezvoltării economice a întreprinderii, creșterea productivității muncii și îmbunătățirii generale a competitivității economice a acesteia pe piață. Obiectivul va fi atins prin extinderea capacității existente de realizare a granulelor din material plastic reciclat ca urmare a realizării activităților propuse prin proiect.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

– Introducerea inovării de produs și de proces în cadrul societății prin achiziția a unui granulator nou și performant și prin achiziția a unui activ necorporal necesar pentru buna operare a acestuia, precum și prin scăderea costurilor de producție prin instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice

– realizarea activităților de internaționalizare și a activităților de certificare a sistemului de management și a procesului

Impactul investitiei la nivelul localitatii/regiunii: Crearea unui loc de munca nou pentru persoane defavorizate

Rezultatele proiectului sunt:

– 1 participare la un targ international, 1 sistem de management ISO 9001 certificat, 1 certificare de proces de fabricare a granulelor

– 1 buc. granulator, 1 buc. software granulator, 1 buc. sistem panouri fotovoltaice

Data de începere a proiectului: 01.01.2017

Data de finalizare a proiectului: 18.11.2019

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la sediul social al firmei sau la tel. 0764204680, e-mail afn.superbon@gmail.com , persoana de contact Viorel Brigean.

Advertorial!Hb: 3040360Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor