Anual, Autoliv salvează peste 30.000 de vieți!

De T. Ex.
Reactualizat la:
Anual, Autoliv salvează peste 30.000 de vieți!
Viziunea Autoliv, „Să salvăm mai multe vieți!” ghidează mai mult de 70.000 de angajați din 27 de țări. Anual, produsele noastre salvează peste 30.000 de vieți și previn de 10 ori mai multe accidente.

Misiunea Autoliv este de a deveni furnizorul principal de sisteme de siguranță pentru autovehiculul viitorului, bine integrate în conceptul Conducere Autonomă.

Suntem cel mai mare producător de sisteme de siguranță din lume, cu vânzări către cei mai importanți producători de autovehicule. Dezvoltăm, producem și comercializăm sisteme de siguranță pasivă: airbag-uri, centuri de siguranță, volane dar și sisteme de siguranță activă: sisteme de control a frânării, radar, sisteme de vizibilitate pe timp de noapte și sisteme de siguranță a pietonilor.

Poziția noastră de lider de piață în domeniul siguranței automobilelor include o cotă de piață globală de aproximativ 39% pe piața produselor din aria Passive Safety.

Produsele din aria Active Safety (Radar, Night Vision, Vision și ADAS ECU) este una dintre zonele cu cea mai rapidă creștere a echipamentelor pentru vehicule și se așteaptă ca până în 2019 să ajungă la o rată anuală de 20-30%.

(813393)
Regulament de plasare a anunturilor