Aniversare cu reduceri la Ceramiche Mariner: gresie si faianta la oferta, in septembrie

Reactualizat la:
Aniversare cu reduceri la Ceramiche Mariner: gresie si faianta la oferta, in septembrie
ADVERTORIAL. Sărbătoare mare în familia Ceramiche Mariner în această lună. Se împlinesc cinci ani de la deschiderea showroomului din Timișoara. Iar cei care sunt celebrați sunt clienții, desigur! Reprezentanții companiei au stabilit o perioadă specială de reduceri: vreme de cinci zile.

Renumita companie împlinește, în 26 septembrie, cinci ani de activitate în Timișoara. De fapt, sărbătoarea se întinde pe parcursul a cinci zile, pentru că, în perioada 26-30 septembrie, toți clienții Ceramiche Mariner au parte de un tratament special la showroom-ul de pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64. Vor fi întâmpinați cu multe zâmbete, reduceri și marfă italiană de cea mai bună calitate.

„Avem mii de clienți care ne-au călcat pragul în cei cinci ani de când am deschis showroomul din Timișoara. Cu toții au plecat foarte mulțumiți de la noi și au revenit de fiecare dată când au avut de făcut modificări în locuințe. Feedbackul a fost întotdeauna unul pozitiv, toți clienții spunându-ne că preferă produsele de calitate ce le avem”, ne-au spus reprezentanții companiei.

Așadar, din 26 și până în 30 septembrie, toți cei care vor să cumpere din showroomul de pe Divizia 9 Cavalerie au parte de un discount de 10% la orice comandă, oricât de mică sau de mare ar fi.

Tot în septembrie, în perioada 26-30, Ceramiche Mariner participă la expoziția internațională de ceramică Cersaie din Bologna, Italia. Pot fi găsiți în hala 18, la standul C15. Clienții Ceramiche care vor să vadă noile apariții în domeniu sunt așteptați la sediul din Timișoara, unde primesc o invitație gratuită la târgul din Bologna.

Gama Ceramiche Mariner include gresie, faianță, brâuri, mozaic și alte elemente speciale pentru scări de diferite dimensiuni și culori, la preț de fabrică. Gama completă este disponibilă în showroom, iar echipa Ceramiche stă la dispoziția clienților. Se pot face chiar și proiecte 3D, pentru ca timișorenii să vadă cum le-ar arăta locuința după o renovare.

Ceramiche Mariner se adresează tuturor segmentelor de pe piața de specialitate, prin produse de înaltă calitate și personal adecvat pentru asistarea cumpărătorilor. Oricare ar fi alegerea, cu siguranță o veți găsi la Ceramiche Mariner.

Compania italiană a început să fabrice produse ceramice de interior și exterior încă din anul 1984, în Italia, fiind una dintre cele mai importante firme de producție, care răspundea nevoilor diferitelor companii, de la cele mai mici până la cele mai mari, atât în țară, cât și în străinătate. În 2009 a ajuns și în România, chiar la Timișoara.

Cu o experiență de 31 de ani, Ceramiche Mariner se remarcă prin specializare, design, cercetare, tehnologie și calitate.
Regulament de plasare a anunturilor