Angelina Jolie vine la Mall Vitan?

Angelina Jolie vine la Mall Vitan?
La finalul lunii trecute se anunta ca Angelina Jolie va sosi la Bucuresti. Studiourile Castel Film ar fi inceput castinguri serioase pentru o productie al carei titlu nu a fost inca dezvaluit si s-ar fi ocupat de cazarea si programul Angelinei.

Se spune ca vedeta va ramane in Romania pana in luna decembrie si ar putea primi vizita iubitului sau, Brad Pitt, care filmeaza acum in Canada.

Astazi, cotidianul Ziua anunta sosirea Angelinei Jolie la Bucuresti si participarea acesteia la un prim eveniment monden.

Celebra actrita ar onora maine invitatia la inaugurarea Beverly Hills Bistro din Mall-ul bucurestean Vitan.
Alaturi de Angelina se va afla o alta vedeta de la Hollywood, actorul Andy Garcia, care i-ar putea spune mai multe despre Romania, povestindu-i aventurile din timpul filmarilor la Modigliani.

Asadar, maine seara, fanii Angelinei Jolie ar putea lua cu asalt Mall-ul Vitan pentru a se convinge de prezenta actritei in Romania.

In cazul in care evenimentul nu se confirma, acestia au ocazia sa ia atitudine si sa trimita scrisori catre cotidianele Ziua si Libertatea, care le-au amagit sperantele si i-au pus degeaba pe drumuri.


Regulament de plasare a anunturilor