Angajator de top din Germania pune bazele in Timisoara (P)

Angajator de top din Germania pune bazele in Timisoara (P)
Grupul de firme buw din Germania a deschis la inceputul lunii februarie o noua filiala in Timisoara. Pana in martie 2011 este planificat ca 50 de angajati permanenti sa sprijine un furnizor de servicii de telecomunicatii cu managementul clientiilor sai.

Timisoara este, alaturi de Pecs din Ungaria, a doua localitate in care buw este prezent in afara Germaniei.

La fel ca si in cazul filialei din Ungaria, compania specializata in managementul clientilor se bazeaza pe marele potential al angajatilor vorbitori de limba germana din judetul Timis.

„Marea comunitate poliglota din regiune ofera pentru compania noastra conditii optime“, astfel explica decizia companiei de a deschide noua filiala, Karsten Wulf, care este alaturi de Jens Bormann fondator si actionar principal al grupului de firme buw.

In cea ce priveste strategia lor de dezvoltare in strainatate, inceputa cu 5 ani in urma, ambii isi exprima optimismul si convingerea ca isi vor putea continua activitatea in Romania cu succes.

Primii angajati din Timisoara participa deja la sediul buw din Leipzig la o scolarizare pentru sarciniile aferente pozitiei de agent de telefonie consiliere clienti.

Pe langa munca prestata pentru clientii din portofoliul buw, anagajatii din Timisoara vor presta servicii pentru viitorii clienti din Germania si pentru cei de pe piata romaneasca. „In Timişoara“, continua asociatul Wulf, „exista multe firme care au structura sub forma de retea in Germania. Piata romaneasca ofera in aceasta privinta posibilitati de dezvoltare interesante.”

Din perspectiva asociatilor-buw, avand in vedere conceptul vast de filiale, este necesara o provocare, si anume cea de a desfasura procese-business simultan la mai multe filiale, mentinand standardul de calitate-buw la cel mai bun raport calitate-pret.

Prin infiintarea si dezvoltarea filialei Timisoara, fondatorii-buw se asteapta la efecte pozitive similare cu cele obtinute in urma infiintarii filialei din Pecs, care intre timp are aproape 150 de angajati permanenti.

Intrucat mai exista posturi vacante, toti cei interesati se pot adresa societatii buw in urmatoarele saptamani.

Despre buw

  • Infiintat in anul 1993, grupul de firme buw numara astazi mai mult de 3.700 de angajati, devenind liderul calitatii in domeniul sau de activitate.

  • La filialele sale din Osnabrück, Münster, Halle/Saale, Schwerin, Leipzig si Pécs din Ungaria, buw presteaza servicii complexe in domeniul relatii si consiliere clienti.

  • Premiat de mai multe ori, buw este apreciat de clientii sai RWE, Miele, debitel, O2, Audi si ARAG

  • Premiile acordate sunt dovada calitatii serviciilor prestate:”Antreprenorul anului“, „European Call Centre Award“ , la fel ca si sigla Top-Job 2010 (Cel mai bun anagajator din Niedersachsen, pe locul doi in top angajatori din Germania).
Regulament de plasare a anunturilor