Angajari la primarie: se cauta un inspector pentru Semaforisoara, bucatari, educatori, asistenti medicali

De Roxana Deaconescu
6Comentarii
Angajari la primarie: se cauta un inspector pentru Semaforisoara, bucatari, educatori, asistenti medicali
Se fac din nou angajări la Primăria Timișoara. Municipalitatea caută 35 de persoane, printre care și un inspector pentru Semaforișoara, asistenți medicali, bucătari, educatori sau îngrijitori.

Cei interesați pot depune dosarele pentru angajare până în 30 august, la sediul primăriei, Serviciul Resurse Umane – Camera 8 parter. Proba scrisă are loc în 7 septembrie, la ora 10, iar interviul câteva zile mai târziu, în 12 septembrie, tot la sediul primăriei.

Se caută, așadar, patru asistenți medicali la Serviciul Public Creșe Timișoara, care trebuie să aibă studii medii și/sau postliceale cu diplomă asistență medicală și cunoștințe de operare calculator în Microsoft Office, la nivel mediu; cinci muncitori calificați – bucătari la Serviciul Public Creșe Timișoara, care trebuie să aibă studii medii sau generale absolvite cu diplomă și să știe să lucreze la nivel mediu în Microsoft Office; șapte muncitori necalificați la Serviciul Public Creșe Timișoara, cu studii medii sau generale absolvite cu diplomă și cunoștințe de operare la nivel mediu în Office; zece educatori puericultori la Serviciul Public Creșe, cu studii medii absolvite cu diplomă și curs de educator puericultor, precum și cu cunoștințe de operare la nivel mediu în Microsoft Office; opt îngrijitori la același serviciu, cu studii generale absolvite cu diplomă.

În același timp, municipalitatea scoate la concurs un post de inspector de specialitate gradul II la Compartimentul Monitorizare Trafic. Viitorul inspector trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență, specializarea științe inginerești. O alt condiție este să știe să lucreze în Microsoft Office, la nivel mediu.

Criteriile după care specialiștii primăriei evaluează candidații sunt rezultatele obținute la concurs, asumarea responsabilității, adaptare la complexitatea muncii, inițiativă și creativitate, capacitatea relațională.

Mai multe detalii despre ce trebuie să conțină dosarul și despre bibliografie se găsesc pe site-ul primăriei.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor