Amenzi pentru timisorenii care nu-si imprejmuiesc proprietatile

3Comentarii
Amenzi pentru timisorenii care nu-si imprejmuiesc proprietatile
Faceţi curăţenie pe terenurile pe care le deţineţi, împrejmuiţi-le şi puneţi panou cu „proprietate privată” sau, în caz contrar, riscaţi să primiţi o amendă de la 500 la 1.000 de lei. Sancţiunile vor fi aplicate în Timişoara dacă aleşii vor fi de acord cu proiectul de hotărâre care prevede astfel de măsuri.

Timişorenii care îşi lasă terenurile în paragină, neîmprejmuite, acestea transformându-se adesea în rampe clandestine de gunoi sau locuri unde îşi improvizează adăposturi oamenii străzii şi cresc buruienile, ar putea fi amendaţi de Poliţia Comunitară.

Aşa cum anunţa recent viceprimarul Adrian Orza că se intenţionează, a fost elaborat un proiect de hotărâre în acest sens, prin care se doreşte completarea Hotărârii de Consiliul Local 371 din 2007, privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor pe teritoriul municipiului Timişoara.

Pentru, cităm, „menţinerea esteticii municipiului”, dar şi pentru păstrarea curăţeniei, asociaţiile de proprietari/ locatari, proprietarii de gospodării individuale şi cetăţenii care locuiesc în imobile cu două sau mai multe apartamente vor fi obligaţi să asigure salubrizarea şi împrejmuirea terenurilor pe care le deţin sub orice formă legală, atât a celor din intravilanul municipiului, cât şi a celor situate de-a lungul căilor de comunicaţie rutiere sau feroviare. De asemenea, cetăţenii vor fi obligaţi să amplaseze pe teren, la loc vizibil pe frontul stradal, un panou pe care să scrie „proprietate privată”.

Timişorenii care nu vor respecta aceste prevederi vor putea fi sancţionaţi contravenţional cu amendă cuprinsă între 500 şi 1.000 de lei în cazul în care consilierii locali vor aproba proiectul de hotărâre. Materialul va intra în atenţia aleşilor locali în perioada următoare, însă nu figurează pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe de consiliu local, de marţi.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor