Amenzi pentru timişorenii care n-au curăţat trotuarele de gheaţă şi zăpadă

6Comentarii
Amenzi pentru timişorenii care n-au curăţat trotuarele de gheaţă şi zăpadă
Poliţiştii comunitari i-au somat în primă fază pe timişoreni să ia măsuri pentru curăţarea zăpezii şi a gheţii de pe trotuarele din faţa imobilelor, iar în ultimele zile au început să împartă şi amenzi în cazul mai multor asociaţii de proprietari şi firme.

Agenţii comunitari din Timişoara au făcut zilele trecute noi verificări, pentru a vedea dacă cetăţenii, asociaţiile de locatari şi proprietari, dar şi reprezentanţii firmelor îndepărtează zăpada şi gheaţa din faţa imobilelor.

Autorităţile au aplicat peste 25 de somaţii şi avertismente în cazul persoanelor fizice şi juridice, care s-au conformat ulterior şi au curăţat trotuarele. De această dată, poliţiştii comunitari au aplicat şi nouă sancţiuni, au întocmit procese verbale de contravenţie, conform Hotărârii de Consiliu Local 371 din 2007, modificată prin HCL 206 din 2009. De exemplu, o asociaţie de locatari de pe strada Circumvalaţiunii a fost amendată cu 500 de lei pentru că nu a respectat prevederile legale. Tot pentru aceeaşi faptă a fost sancţionat şi Ioan I., de pe strada Grigore T. Popa, care nu a curăţat zăpada şi gheaţa din faţa magazinului pe care îl administrează, lucru care l-a costat nu mai puţin de 1.500 de lei. În funcţie de vreme, ar putea apărea şi alte sancţiuni…

 

 6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor