Amenzi pentru mizeria din Timisoara

Amenzi pentru mizeria din Timisoara
Poliţiştii locali din Timişoara au verificat în ultimele zile 56 de societăţi comerciale din oraş, pentru a vedea dacă au contracte de salubrizare şi respectă prevederile referitoare la mediu. În urma controalelor, s-au dat 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 42.000 de lei.

Agenţii au verificat operatorii economici şi au identificat străzile şi parcările nesalubrizate, precum şi zonele verzi neîntreţinute din jurul imobilelor de locuit şi a celor situate de-a lungul arterelor de circulaţie.

„Au fost verificate 56 de societăţi comerciale, privind existenţa contractelor de salubrizare, a legalităţii funcţionării din punct de vedere a documentelor de mediu, constatându-se că există străzi ce nu corespund în ceea ce priveşte măsurile de salubrizare. Pe majoritatea căilor publice s-a remarcat prezenţa noroiului, distrugerea şi neîntreţinerea corespunzătoare a spaţiilor verzi dintre trotuare şi căile publice în zonele Calea Aradului-Lipovei, Freidorf-Polonă prin utilizarea acestora ca spaţii de parcare, acestea fiind surse de murdărire a căilor publice în sezonul de ploi şi de poluare cu praf în sezonul de vară”, a arătat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Locale Timişoara, Nicoleta Popa.

Potrivit acesteia, au fost identificate mai multe terenuri virane neîntreţinute şi neîmprejmuite în zonele Aradului, Torontalului şi Lipovei. Totodată, agenţii au găsit gunoaie sub pasajul din Calea Şagului.

Poliţiştii locali au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 41.800 de lei. Astfel de acţiuni de verificare se vor face şi în celelalte zone ale Timişoarei.

C.C.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor