Amenzi de 1.000 de lei pentru lipirea de afişe

10Comentarii
Amenzi de 1.000 de lei pentru lipirea de afişe
Poliţiştii comunitari din Timişoara nu iartă nimic atunci când vine vorba de sancţionarea persoanelor care nu respectă regulamentul de publicitate stradală. Agenţii au aplicat cinci sancţiuni a câte 1.000 de lei, într-o zi, pentru lipirea de afişe.

Lipirea afişelor, a posterelor sau anunţurilor publicitare în alte locuri decât cele autorizate constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 la 2.000 de lei, atrag atenţia reprezentanţii Poliţiei Comunitare. Agenţii au aplicat mai multe sancţiuni pentru astfel de fapte în ultima perioadă. Spre exemplu, Gheorghe C. s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei după ce a fost surprins de agenţii comunitari în timp ce lipea afişe publicitare pe panoul situat la intersecţia străzilor Calea Torontalului cu Timiş, fără a deţine autorizaţie de la primărie. La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Marius L., depistat în timp ce lipea afişe pe zidul unui imobil de pe strada Oglinzilor.

O amendă mai mică a primit Luiza C., care distribuia pliante publicitare, fără aviz de la primărie, şoferilor care aşteptau la semafoare, la intersecţia bulevardelor V. Pârvan cu M. Viteazul. Ea a fost sancţionată cu 200 de lei, conform Hotărârii de Consiliu Local 160 din 2009 – regulamentul de publicitate stradală.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor